Chcesz mieć własną stronę w internecie? Koniecznie musisz wykupić dobry hosting. Wszystkie strony będące moją własnością oraz większość stron moich klientów korzysta z usług dhosting.pl i nie jest to wybór przypadkowy. Elastyczny Web Hosting sprawdził się w każdym przypadku z jakim do tej pory miałem do czynienia. Jest to zasługa rewolucyjnego podejścia dhosting.pl do świadczenia swoich usług.
W interesie sprzedawcy jest sprzedać jak najwięcej i jak najdrożej. Klient płaci, a potem mało kogo interesuje co robi z zakupionym towarem lub usługą. Niestety jest to bardzo częste podejście firm hostingowych do klientów. W efekcie ci drudzy kończą z małą stroną typu „wizytówka” na koncie, którego parametrów nigdy nie będą w stanie wykorzystać. Czarny scenariusz i kiepski klient? Pomyślmy więc o kimś, kto prowadzi własny poczytny blog, ma platformę szkoleniową, a dodatkowo sklep na którym okazjonalnie sprzedaje bilety na wydarzenia ze swoim udziałem. Zakup konta o dobrych parametrach wydaje się być idealnym rozwiązaniem? Tak, ale do czasu. Wystarczy, że klient opublikuje tekst, który osiągnie wyjątkową popularność, lub dzięki dobrej strategii promocyjnej ściągnie tłumy chętnych do swojego e-sklepu. Klient chce kupić… niestety nie może. Skończyły się zasoby hostingu.
Lekarstwem na oba powyższe przypadki jest Elastyczny Web Hosting. Usługa ta, działa w taki sposób, że parametry niezbędne do prawidłowego działania Twojej strony rosną wraz z nią. Płacisz za to co wykorzystasz, czyli nie musisz kupować niczego na zapas. Nie czujesz się przekonany? Sprawdź usługę za darmo przez 14 dni. W pakiecie dostajesz też automatyczny instalator kilku aplikacji. Jedną z nich jest WordPress, czyli silnik na którym działa strona, którą właśnie czytasz. Potrzebujesz większego sklepu? Dwa kliknięcia i już PrestaShop jest gotowa do działania.
Jeśli zdecydujesz się na skorzystanie z usług dhosting.pl zawsze możesz liczyć na wsparcie Helpdesk. Pracownicy działają szybko, a co ważne nie wymagają od klientów technicznej wiedzy, ani uczenia się terminologii, która jedynie dla administratorów i webmasterów nie jest ciągiem niezrozumiałych zwrotów. Zawsze możesz też napisać pytanie do mnie. Na pewno nie odpowiem tak szybko jak Helpdesk, ale jako jeden z ich klientów chętnie pomogę w podstawowych kwestiach dotyczących zarządzania własnym kontem, czy tworzenia własnej strony.
https://dhosting.pl/pp-strefa